Welcome, Guest
You have to register before you can post on our site.

Username
  

Password
  

Search Forums

(Advanced Search)

Forum Statistics
» Members: 3
» Latest member: nahabagroup
» Forum threads: 4
» Forum posts: 4

Full Statistics

Online Users
There are currently 28 online users.
» 0 Member(s) | 28 Guest(s)

Latest Threads
Apple a prezentat noul iP...
Forum: Noutăți
Last Post: Admin
04-28-2020, 11:57 AM
» Replies: 0
» Views: 1,040
6 Motive Pentru Care Aveț...
Forum: Articole
Last Post: nahabagroup
04-08-2020, 11:32 AM
» Replies: 0
» Views: 9,026
“Vreau website, cât costă...
Forum: Articole
Last Post: nahabagroup
02-21-2020, 11:12 AM
» Replies: 0
» Views: 4,023
Reguli de Utilizare a ace...
Forum: Reguli de Utilizare
Last Post: Admin
12-06-2019, 11:18 AM
» Replies: 0
» Views: 74,290

 
Wink Apple a prezentat noul iPhone SE 2020
Posted by: Admin - 04-28-2020, 11:57 AM - Forum: Noutăți - No Replies

Caracteristici Apple iPhone SE 2020

MEMORIE: 64, 128 si 256Gb

ECRAN: 4,7" LCD TrueTone

CHIP: A13

CAMERA: 12MP

FRONTCAMERA: 7MP

VIDEO: inregistrare in 4K 

RAM: 3Gb

BATERIE: 1821mAH

Touch ID: Da

FaceID: Nu

Pretul de start porneste de la $399 in SUA pentru versiunea cu 64GbAttached Files Thumbnail(s)
   
Print this item

  6 Motive Pentru Care Aveți Nevoie De Un Site
Posted by: nahabagroup - 04-08-2020, 11:32 AM - Forum: Articole - No Replies

Mulți se întreabă dacă au nevoie sau nu de un site pentru afacerea lor. Bineînțeles că răspunsul este unul afirmativ. Chiar și pentru cea mai elementară activitate, după părerea Dvs., trebuie să vă poziționați corect în mediul on-line. Vânzările on-line cuprind multe domenii: de la cărți până la automobile. Și aceasta nu înseamnă că vânzările obișnuite trebuie să fie stopate. Dimpotrivă, datorită unui site puteți crește volumul acestora!

Așadar, haideți să stabilim 6 motive principale, pentru care aveți nevoie de un site.

Motivul 1. Promovarea propriei persoane și a propriei afaceri

Clientul va fi întotdeauna atras de aspect. Acesta trebuie să devină interesat de site, să evalueze compania Dvs. din punct de vedere profesional și toate astea să le facă de la prima vedere.

Aspectul este important, însă conținutul este și mai important!

Informațiile de pe site au, de asemenea, rolul lor. Produsele sau serviciile companiei trebuie să fie corect descrise. Demonstrați că sunteți cel mai bun! Site-uri asemănătoare pot fi o mulțime, de aceea modul în care vă promovați scopurile, ideile și serviciile este foarte important!

Însă promovarea site-ului nu este acea vanitate, cu care este deseori confundat profesionalismul! Printr-o descriere succintă a companiei veți povesti lumii despre serviciile profesionale pe care le prestați și despre experiența pe care o aveți într-un domeniu dat.

Motivul 2. Vânzări prin online

În majoritatea cazurilor publicitatea este cheia către un volum mare de vânzări. Însă pentru aceasta trebui să povestiți lumii despre Dvs. Clientul trebuie să știe cine sunteți. Astfel acesta va fi mai liniștit. Un site îl va ajuta să facă achiziții într-o atmosferă calmă și confortabilă. Publicitatea on-line prevede unele chestii, de genul tichetelor de reduceri, rapoartelor on-line și multe altele. Astfel de instrumente sunt destul de eficiente și practic nu necesită cheltuieli. Vinzarile online sunt mai ales acum actuale in perioada de carantina.

Motivul 3. Creați o comunitate proprie

Site-urile pe care sunt create forumuri și bloguri, unde oamenii comunică cu interes pe diferite teme, sunt deosebit de populare. Și mai bine este atunci când este formată o comunitate, în care există o legătură dintre vânzările on-line și off-line. Plus la toate, puteți adăuga unele imagini cu produse sau cu serviciile prestate, sau fișiere audio și video, care ar face ca site-ul să fie mai apropiat utilizatorului. Iar aceasta înseamnă că veți reuși, fără îndoială, să atrageți atenția asupra site-ului Dvs.!

Motivul 4. Piețele și brandingul

Să obțineți încrederea consumatorului vă vor ajuta mailingul și alte instrumente de branding. Iar sfaturile utile pe tema succesului, citatele tematice etc. vă vor evidenția pe fundalul concurenților. Reducerile și „super-promoțiile” sunt banale, de aceea nu merită să deranjați în exces consumatorii cu astfel de mesaje. Aici important este să creați o atitudine pozitivă față de compania Dvs. și să nu alungați clienții prin insistență.

Motivul 5. Exclusivitatea on-line, inovațiile și deservirea

Unul dintre principalele avantaje ale unui site este posibilitatea unică de testare a noilor produse, fără a face investiții mari. Începând vânzarea unui nou produs, nu merită să achiziționați loturi mari. Testați produsul pe site. În cazul în care acesta nu se bucură de succes, nu va fi necesar să achiziționați un lot mai mare. Și invers…

6. Feedback-ul

Pe site puteți oferi posibilitate clienților să lase mesaje, în rezultatul cărora veți primi un feedback prețios. Comunicarea interactivă va crește considerabil ratingul companiei Dvs. în general.

Bineînțeles că nu trebuie să renunțați la publicitatea tradițională, sub formă de pliante, fluturași și materiale video. Sursele mass-media vă vor ajuta să informați clienții cu privire la serviciile pe care le prestați. Iar feedback-ul vă va permite să aflați părerile potențialilor cumpărători. Vizitatorii site-ului pot participa la votare, pentru mai multă activitate. Astfel de acțiuni atrag atenția noilor clienți.

Ei bine, dragii noștri, v-am dezvăluit doar 6 motive, pentru care trebuie să vă gândiți serios la crearea unui site propriu. În realitate motivele sunt mult mai multe. Un site care va conține măcar o parte din ceea ce v-am propus mai sus va constitui un instrument auxiliar în afacerea Dvs., contribuind la dezvoltarea acesteia.

Scrie-ne acum despre proiectul tau, vom fi bucurosi sa te ajutam.

O poti face completind acest formular: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ...g/viewform

Succes!

Print this item

Smile “Vreau website, cât costă?”
Posted by: nahabagroup - 02-21-2020, 11:12 AM - Forum: Articole - No Replies

Buna dimineața!

Se intimplă să primim cereri de genul – “vrem website, cât costă?” ?

E greu de raspuns din start cu un pret exact... ca să facem o comparație, e ca si cum ai intreba: “vreau masină, cât costă?”

Mașini sunt de multe modele, și cu divers echipament, an, parcurs etc. Toti acesti factori vor influența prețul masinii.

La fel este și cu cu un website, trebuie să știi ce vrei ? De fapt totul porneste de la scop, pentru ce vrei acel website? Odată ce ai definit scopul final, va fi mai ușor de creat caietul de sarcini.

Avînd un caiet de sarcini clar se poate de apreciat și prețul și durata de lucru.

Un moment mai puțin plăcut poate apărea atunci când un proiect se face de la zero și la jumate de drum iți aduci aminte că mai vrei să adaugi A, B, C sau sa schimbi ceva... asta va include costuri aditionale în bani și timp(desigur totul e în depedență de complexitatea schimbării).

E de mirare atunci cînd unii clienți fac schimbari cînd le vine prin cap și spun: "da ce e greu acolo să schimbați?"  

Atunci cind nu știi ce vrei te va costa mai scump ca timp, bani si nervi!

Recent am publicat un mic articol despre 2 metode de creare a unui website (de la zero si in baza de sablon), il poti citi aici: https://nahabagroup.com/ro/doua-metode-de-a-crea-un-website/

Ca să nu apară costuri adiționale e bine să definim din start ce se doreste de la acest proiect web, astfel putem aprecia clar volumul de lucru și prețul. Clientul va avea mai puține surprize.

1 ora de planificare poate salva 1 zi de lucru Smile

Înainte ca sa stabilești întilnirea cu compania IT propun să îți răspunzi la următoarele întrebari in scris:

1. Care e scopul acestui website?

2. Ce pagini voi avea pe website? Meniul.

3. Voi vinde ceve pe el? daca da cum? prin ce metode? am stabilit legatura cu banca? am aflat costurile pentru procesarea platilor?

4. Design unical sau in baza de template? daca unical am deja brandbook? am decis culorile?

5. În cite limbi va fi site-ul?

6. Blog, voi avea sau nu, daca da am persoana care se publice acolo informatie?

Desigur noi te vom ajuta cu crearea proiectului de la A la Z dar e mai usor si pentru tine atunci cind stii ce doresti de la acest proiect.

Daca ai intrebari scrie-ne la hello@nahabagroup.com sau suna la 060-18-18-19 (Radislav)

Succes!

Viața este fantastică!

Print this item

  Reguli de Utilizare a acestui forum
Posted by: Admin - 12-06-2019, 11:18 AM - Forum: Reguli de Utilizare - No Replies

1. Respect unul fata de altul.
2. Nu folosim limbajul indecent.
3. Nu distribuim materiale/soft piratat.

Print this item